Ο Καλύτερος φίλος, στο βουνό, είναι τα παπούτσια!

0
4044

Στην διάσχιση την Πίνδου, στο DUST οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες και το τερέν απαιτητικό . Κατα την διάρκεια του DUST δοκιμάστηκαν οι δυνάμεις μας και η υπομονή μας αρκετές στιγμές. Τα παπούτσια που χρησιμοποιήθηκαν απο την  DYNAFIT  ήταν το ALPINE PRO, το  ULTRA PRO, αλλά και  το Speed MTN Shoe. Το τελευταίο κέρδισε στις απαιτήσεις του εγχειρήματος.

Αν και GORE-TEX® διατηρούσε την ευλυγισία του χωρίς να είναι άκαμπτο και βαρύ.

Η επόμενη έκπληξη, ήταν η αντιολισθητικοτητά του! με έκανε να νιώθω σίγουρη σε κάθε βήμα μου, είτε επάνω σε βρεγμένες πέτρες, είτε επρόκειτο για μουσκεμένο χόρτο σε πολύ απότομες κλίσεις.Παντού με κρατούσε, ήταν άξιο εμπιστοσύνης!

Συγχρόνως έχει τέλειο κράτημα του ποδιού και προστασία πέλματος που δύσκολα επιτρέπει τραυματισμούς.

Το αγάπησα!

Το Speed MTN Shoe της DYNAFIT είναι ένα σκληρό, αλλά εξαιρετικά ελαφρύ και ταυτόχρονα πολύ άνετο παπούτσι για αλπικό έδαφος. Η σόλα είναι εντυπωσιακή στο ισορροπημένο μείγμα πρόσφυσης και πρόσφυσης, που προσφέρει τέλεια βάση και συγκράτηση τόσο στις βράχια όσο και στις μαλακές επιφάνειες, καθώς και την εγγύηση της δυναμικής κίνησης. Το σύστημα γρήγορου δεσίματος  είναι απλό και εξοικονομεί χρόνο. Μια μεμβράνη GORE-TEX® εξασφαλίζει ότι τα πόδια παραμένουν στεγνά ακόμα και στα σύννεφα και στα λασπώδη εδάφη.